Choď na obsah Choď na menu

Vraciame sa do školy

31. 8. 2021

Milí rodičia, milí žiaci,

 

prázdniny sa nám pomaly blížia ku svojmu koncu a pred nami je ďalší školský rok. Všetci v ZUŠ-ke sa už tešíme na opätovné stretnutie s našimi žiakmi a na prácu, ktorá nás znovu v tomto roku čaká. Dovoľte nám aby sme Vám bližšie priblížili priebeh prvého dňa v ZUŠ a zároveň jej ďalšie fungovanie v tomto nie príliš príjemnom období.

 

ZUŠ otvára svoje brány dňa 2. septembra 2021, kedy môžete prísť za svojim triednym učiteľom v čase od 12:00 hod do 17:00 hod. V tomto čase si môžete dohodnúť rozvrh hodín, poprípade si hodiny môžete dohodnúť aj telefonicky. Kontakt na každého učiteľa je zverejnený na našej webovej stránke v sekcii KONTAKTY.

 

Časy hudobnej náuky budú na našej webovej stránke zverejnené do konca týždňa, poprípade na začiatku budúceho týždňa. Časy hodín tanečného a výtvarného odboru budú zverejnené v priebehu budúceho týždňa.

 

Pokiaľ prídete k nám do budovy školy, je nutné doniesť so sebou podpísané tlačivo o bezpríznakovosti, ktoré si môžete stiahnuť nižšie. Dokument si doma vytlačíte a vypíšete. Pokiaľ nemáte doma prístup k tlačiarni, môžete tlačivo vypísať priamo u nás, pri vstupe do budovy:

 

Pre stiahnutie dokumentu klikni na tento odkaz TLAČIVO O BEZPRÍZNAKOVOSTI

 

Toto tlačivo je tak isto nutné nosiť svojmu triednemu učiteľovi každý týždeň, v inom prípade nie je možné zúčastniť sa na vyučovaní v budove školy. Táto povinnosť trvá do času, kým škola nevydá iné vyhlásenie. Tlačivo odovzdávajú len žiaci, ktorí navštevujú HLAVNÚ BUDOVU ZUŠ. Na elokovaných pracoviskách v Podbrezovej a Predajnej odovzdávate tlačivo len v ZŠ.

 

Pokiaľ máte v pláne prihlásiť svoju ratolesť k nám do ZUŠ, či už na hudobný, výtvarný alebo tanečný odbor, prihlášku môžete odovzdať aj elektronicky. Stačí kliknúť na nasledujúci odkaz:

 

PRIHLÁŠKA DO ZUŠ.

 

Budeme veľmi radi za každého nového žiačika a dúfame, že sa radi pridáte k našej ZUŠ-kárskej rodine. Pozor! Čas máte len do 13. septembra 2021 smiley

 

Naši milí rodičia a žiaci. Aj napriek tomu, že žijeme v náročnej dobe, dúfame, že to spolu všetko zvládneme, a že čoskoro sa konečne uvidíme na našich tradičných koncertoch či už u nás v budove školy ZUŠ alebo v Kultúrnom dome vo Valaskej. Umenie je dôležitou súčasťou našich životov a preto si myslíme, že udržať ho nažive v našich ratolestiach je našou povinnosťou pre ich ďalší spokojný život.

 

Tešíme sa na Vás a na ďalší školský rok.

 

Vaša,

Základná umelecká škola Valaská

 

 
 

 

 
Update cookies preferences