Choď na obsah Choď na menu

O ZUŠke v ZUŠke: Sára Šajgalová

31. 7. 2022

Milí rodičia, milí žiaci, leto je v plnom prúde, ale my aj napriek tomu nezaháľame a prinášame vám ďalšiu časť našej relácie O ZUŠke v ZUŠke. Pevne veríme, že si horúce dni užívate do sýtosti a tak isto dúfame, že radi strávite pár minút pri našej debate, ktorá tento krát opäť viedla do našich vlastných radov.

titulnafotkayt.jpg

 

Dnes vám prinášame, v poradí, už siedmu časť našich podcastov O ZUŠke v ZUŠke. Predstaví sa nám naša kolegyňa tanečného odboru Sára Šajgalová DiS. art. Spolu sa porozprávame o jej začiatkoch v pedagogickej sfére, ako aj o jej štúdiu na Konzervatóriu Jána Levoslava Bellu v Banskej Bystrici. Opäť sa pár slovami vrátime aj k dištančnému vzdelávaniu, keďže Sáru to zasiahlo asi najviac spomedzi nás všetkých v škole. Dúfame, že sa vám bude podcast páčiť a svoju podporu môžete vyjadriť či už zdieľaním príspevku, alebo obyčajným kliknutím na tlačítko Páči sa mi to! Sme veľmi vďačný za akýkoľvek druh spätnej väzby a vážime si každého jedného poslucháča.

 

Tešíme sa na začiatok nového roka a dovtedy vám ešte ešte prajeme príjemne prežitie, dúfajme že horúcich dní. Vaša Základná umelecká škola Valaská.

 

Podcast moderoval: Martin Fačko DiS. art.

Hosť: Sára Šajgalová DiS. art.

Hudba: Ján Jenča

Strih, zvuk, grafika: Martin Fačko DiS. art.

 
 

 

 
Update cookies preferences