Choď na obsah Choď na menu

O ZUŠke v ZUŠke: Podcast 1

31. 1. 2022

Milí rodičia, milí žiaci,

 

pripravili sme si pre Vás sériu podcastov, v ktorej sa budeme venovať našej škole, jej problémom, ale aj jej plánom a nápadom do budúcnosti. V každom podcaste sa nám predstaví jeden hosť, ktorý bol alebo je spojený s našou školou. Každý jeden z Vás sa môže do tvorby podcastu zapojiť položením otázky pod príspevok, ktorý bude vždy teste pred realizáciou podcastu umiestnený na našej FB stránke.

 

 

Pevne veríme, že sa Vám tento formát bude páčiť a že sa dozviete niečo nové, či už o našich hosťoch, alebo o našej škole a jej živote počas školského roka. 

 
 
V prvom podcaste sa nám predstaví naša pani riaditeľka PaedDr. Adriána Škrváňová DiS. art., titulna-fotka.jpg ktorá nám porozpráva niečo aj zo svojej minulosti, no najmä nám priblíži, aké náročné je pracovať v momentálnych "kovidových" podmienkach. V neposlednom rade nám v podcaste aj načrtne plány Základnej umeleckej školy do blízkej budúcnosti a rozpovie nám, na čo sa môžete v našom podaní tešiť najbližšie. Pokiaľ máte záujem si náš podcast vypočuť, stačí kliknúť na obrázok, ktorý Vás presmeruje na našu YouTube stránku.

 

Podcast pripravil: Martin Fačko DiS. art.

Hudbu zložil: Ján Jenča.

Podcast nahral: Robert Čunderlík

 

 

Vaša,

ZUŠ

 
 

 

 
Update cookies preferences