Choď na obsah Choď na menu

Náš Facebook a Youtube

Milí rodičia a žiaci

 

 

Sme veľmi radi, že naša škola sa po vzore iných snaží modernizovať celý svoj chod. Do teraz, ako iste viete, sme sa snažili, aby ste sa u nás cítili čo najlepšie a preto ako prvý sa modernizoval interiér našej školy. Keďže tento krok nám nadmieru vyšiel, rozhodli sme sa zmodernizovať aj po stránke virtuálnej a to vo forme našej Facebook-skupiny, ktorej členom sa môže stať ktokoľvek z Vás. Stačí poslať žiadosť o prijatie a my Vás s veľkou radosťou príjmeme.

 

Čo možno ale neviete je to, že naša škola si v poslednom období založila aj vlastný Youtube-kanál, na ktorom už nemusíme o veciach len písať, ale môžeme Vám ich aj ukázať. Zatiaľ sa tam nachádzajú zostrihy z koncertov, ktoré naša škola realizuje, ale pevne veríme, že do budúcnosti sa na tomto kanále objavia aj iné projekty. Tak isto dúfame, že si nájdete čas prezrieť si tento kanál. Všetky nové informácie o videách, rovnako ako aj o budúcich projektoch na tomto kanále, budú uverejňované na Facebooku a na našej web-stránke.

 

Veríme, že Vás novinky nadchli a že si nové virtuálne prostredie užijete rovnako, ako si ho momentálne užívame my. Odkazy na tieto sociálne siete nájdete na úvodnej stránke nášho webu, alebo sa nachádzajú v pravom hornom rohu, vedľa menu

 

 

 

S pozdravom,

Vaša

Základná umelecká škola Valaská smiley

 

 

© Martin Fačko DiS. art.

 
 

 

 
Update cookies preferences