Choď na obsah Choď na menu

Premierá muzikálu na TV Hronka

19. 12. 2019

Najskôr prišla vízia a sen našej pani riaditeľky. Postupom času sa z vízie pomaly ale isto stávala skutočnosť a práve vďaka Vám, milí rodičia, sme mohli túto víziu dotiahnuť do úspešného konca. Množstvo dní, ktoré Vaše deti trávili na skúškach. Množstvo nervozity, ktorá prichádzala s blížiacou sa premiérou a množstvo hodín strávených nad učením sa textov, pohybov alebo nácvikom partov v orchestri. Všetko ste to s nami vydržali a za to Vám zo srdca ďakujeme. 

 

15. decembra 2019 sa o 16:00 hod. začala premiéra muzikálu Snehulienka a 7 trpaslíkov a po nej prišli ešte ďalšie dva predstavenia. Prvé pre žiakov základných a materských škôl vo Valaskej a Podbrezovej, a druhé opäť pre verejnosť. Odprezentovali sme Vám dielo, ktoré sme sa po všetkých stránkach snažili dostať na čo najprofesionálnejšiu úroveň a aj napriek absencii hudobno-dramatického odboru, kedy Vaše dietky nemali žiadnu skúsenosť s divadlom, to zvládli bravúrne a môžete byť na nich právom pyšní. Premiéra dopadla nad naše očakávania a sme neskutočne hrdí, že máme tak fantastických a šikovných žiakov.

 

Táto úžasná cesta v nás zanechala plno spomienok a nových skúseností, ktoré sa budeme snažiť využiť pri tvorbe ďalších diel, muzikálov, alebo koncertov. Energia, ktorú sme museli do predstavenia investovať, však bola ocenená aj návštevou Televízie Hronka, ktorá odprezentovala na svojej webstránke reportáž o našej práci.

 

 

Reportáž nájdete na nasledujúcom linku:

https://www.tvhronka.sk/spravodajstvo/vo-valaskej-predstavili-muzikal-snehulienka/

 
 

 

 
Update cookies preferences